Posted on ()

Drugi u nizu gastro događaja – LUX – Los Angeles Party.

Kao što već znate, tema gastro partyja prošlog petka, a koje održavamo svakog petka ovog ljeta (i možda kojim četvrtkom jer-Zdravko-Čolić), je bila Los Angeles White Sensation, u suradnji sa LUX Business Barom.

Čitav tjedan smo planirali svaki detalj partyja kako bi opet našim gostima omogućili iskustvo metropole, a usred Hercegovine.

 

Koncept hrane je bio finger food, sa posebnom hladnom salatom koju su naši gosti jeli vilicama.

Htjeli smo stvoriti što više osvježavajuće hrane koja može izdržati na vrućinama, a i osvježiti naše goste.

Tako su se na meniju našli ražnjići sa tortelinima sa sirom, kriškama kulenove seke, cherry rajčicama, kockicama gaude i komadićima kiselih krastavaca, zatim hladna salata sa sitnim makaronima, komadićima piletine, sjeckanim kiselim krastavcima, sjeckanom svježom crvenom i zelenom paprikom, kukuruzom i najpoznatijim američkim homemade Alfredo sosom.

Dalje smo posluživali kanapee sa sirom i maslinama, zatim Cheese balls, odnosno kugle sa sirom i začinama, jedna pikantna sa čilijem, a druga sa peršinom i pečenim i mljevenim lješnjacima, te posluženima sa krekerima.

Što se tiče slatkog menija, tu smo se pošteno raspištoljili. Que bueno gnijezda (Kinder Bueno verzija Lješnjak gnijezda), Raffaello cake pops, jagode u bijeloj čokoladi i voće na ražnjićima (lubenica, jagode, dinja, breskva).

Piće večeri je bio Zonin Prosecco, uz njihov fantastično gadget za zaleđivanje čaša. Upravo je ova mašina bila zvijezda večeri.

Naravno, za ljetnu večer je bila pripremljena karta koktela, poput Piña Colade, Baileysa i Sunrise Mimose.

Naš koktel majstor Marin je to znalački pripravljao.

Hvala svima koji su nam udijelili povjerenje i odlučili probati nešto novo na gastro sceni Hercegovine

Svi koji smo bili tamo, ljubomorno čuvamo uspomene, a mali dio atmosfere otkrijte na fotografijama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *