Posted on ()

Održan prvi u nizu gastro party u LUX Business Baru u Mostaru. Od svjetskih gradova, prvi je bio Mexico City. Kao najbolji način za započeti ljeto.

Na raskošnom crveno-zelenom stolu su se nalazili Piletina Mexicana (pileća prsa sporo kuhana sa povrćem i meksičkim začinima), Chilli con carne, Guacamole sa tortilla čipsom, četiri vrste povrća i kiselo vrhnje te neizostavne kukuruzne tortilje.

Kao piće dobrodošlice smo imali dva ljetna koktela, Hugo (sok od bazge, soda i pjenušac) i Rosato (sok od ruže, soda i pjenušac ) te nachose sa sirom.

Što se tiče alkoholnog dijela večeri, naš koktel majstor Marin se pobrinuo za odlične Tequila Sunrise i Margarite, uz neizostavnu Coronu.

U pozadini je svirala latino glazba koja se tako lijepo uklapala u pikantne okuse i ljetne, citrusne mirise.

Ipak, naši gosti su jedna posebna priča. Ljudi koji su nas potražili i našli. Koji su nam dali podršku i, kako sami kažu uživali. Tada sva nervoza prestane i zabava može početi. Hvala, dragi ljudi!

Kao netko tko je neprestao u potrazi za nečim novim, boljim, drukčijim, sinoć nisam imala osjećaj da sam u Mostaru.

Bili smo na nekom nepoznatom mjestu, sa glazbom koju rijetko možemo čuti u našim lokalima, sa svjetlima koja su davala neku posebnu draž i nebom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *