Strojevi za optometriju i oftalmologiju koje proizvodi Nidek smatraju se među najboljima na tržištu iz razloga što se tvrtka ističe inovativnim i visokokvalitetnim proizvodima. Nidek je poznat po svojoj vrhunskoj tehnologiji koja se koristi u svakom aspektu proizvodnje, od istraživanja i razvoja do proizvodnje i kontrole kvalitete.

Nidek-ovi strojevi za optometriju koriste napredne tehnologije za mjerenje dioptrije, vidne oštrine, kontrasta, kuta zakreta oka i drugih važnih pokazatelja vida. Njihovi strojevi su precizni, brzi i jednostavni za korištenje. Također, Nidek-ovi strojevi su vrlo pouzdani i dugotrajni, što ih čini idealnim za upotrebu u klinikama i ordinacijama.

Kada je riječ o oftalmološkim uređajima, Nidek također proizvodi visokokvalitetne i pouzdane strojeve koji se koriste za dijagnosticiranje i liječenje raznih očnih bolesti. Njihovi uređaji koriste napredne tehnologije poput optičke koherentne tomografije (OCT) i laserske terapije, što omogućava precizno i učinkovito liječenje različitih stanja oka.

Sve u svemu, Nidek se ističe kao tvrtka koja proizvodi vrhunske medicinske uređaje za oftalmologiju i optometriju zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji i visokoj razini kvalitete.

TONOREF III

Auto Ref/Kerato/Tono/Pahimetar

NIDEK, globalni lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji opreme za oftalmologiju i optometriju, lansirao je revolucionarni uređaj koji kombinuje 4 instrumenta u 1.

Tonoref III kombinuje funkcionalnost auto-refraktometra, auto-keratometra, beskontaktnog tonometra i beskontaktnog pahimetra u jednom uređaju. NIDEK, prvi proizvođač koji je kombinovao autoref/keratometar sa beskontaktnim tonometrol, sada predstavlja jednu kombinovanu jedinicu za visoku tačnost mjerenja, klinički važne funkcije. Nova karakteristika je ugradnja beskontaktnog pahimetra, koji omogućava automatizovano izračunavanje korigovanog intraokularnog pritiska (IOP) na osnovu podataka pahimetrije.

Automatski lensmetar LM-7

Automatski lensmetar LM-7 je uređaj koji se koristi u oftalmologiji i optometriji za mjerenje optičkih karakteristika naočalnih leća i kontaktnih leća, što je ključno za izradu korektivnih naočala.

Prednosti korištenja automatskog lensmetra u odnosu na ručno mjerenje su brojne. Prvo, mjerenje je brže i preciznije. Uređaj automatski očitava snagu leće i njezinu os, što smanjuje mogućnost ljudske pogreške. Drugo, klijenti ne moraju sjediti u neugodnom položaju dok im se mjeri dioptrija, što čini pregled udobnijim i manje stresnim. Također, automatski lensmetar može izmjeriti i astigmatizam, što je teže ručno izmjeriti.

Klijenti će imati koristi od korištenja automatskog lensmetra jer će dobiti preciznije mjerenje snage leća i astigmatizma, što će omogućiti izradu naočala koje su prilagođene njihovim individualnim potrebama i koje će pružiti bolju korekciju vida. Također, brže mjerenje smanjuje vrijeme čekanja za izradu naočala.

Ukratko, automatski lensmetar LM-7 je koristan uređaj u oftalmologiji i optometriji jer omogućuje brže i preciznije mjerenje optičkih karakteristika leća, što klijentima omogućuje bolju korekciju vida i udobniji pregled.

Inteligentni Foropter RT-6100

NIDEK Inteligentni Foropter RT-6100 je precizni uređaj koji se koristi u oftalmologiji i optometriji za brzo i precizno mjerenje refrakcije, astigmatizma i dijagnostiku očnih poremećaja. Klijenti će imati koristi od korištenja ovog uređaja jer će dobiti brže i preciznije mjerenje, što omogućuje izradu naočala prilagođenih njihovim individualnim potrebama i bolju korekciju vida.

DIJAGNOSTIKA

TAKAGI biomikroskop 700GL + aplanacijski tonometer AT-1

TAKAGI biomikroskop 700GL s aplanacijskim tonometrom AT-1 je precizni uređaj koji se koristi u oftalmologiji i optometriji za pregled prednje očne strukture i mjerenje intraokularnog tlaka.

Biomikroskop 700GL omogućuje detaljan pregled prednjeg segmenta oka, uključujući rožnicu, prednju i stražnju komoru oka, irisu i leću, te omogućuje oftalmologu da prepozna znakove i simptome očnih bolesti, kao što su glaukom, katarakta ili konjunktivitis.

Aplanacijski tonometar AT-1 se koristi za mjerenje intraokularnog tlaka, a princip rada se temelji na izmjeri pritiska potrebnog za izbočenje rožnice.

Klijenti će imati koristi od korištenja ovog uređaja jer će dobiti preciznije i detaljnije mjerenje prednjeg segmenta oka, što može pomoći u ranoj dijagnostici očnih bolesti. Osim toga, mjerenje intraokularnog tlaka može pomoći u ranom otkrivanju glaukoma, koji ako se ne liječi na vrijeme, može dovesti do trajnog oštećenja vida. Ukratko, ovaj uređaj omogućuje oftalmolozima da brzo i precizno dijagnosticiraju i tretiraju očne probleme, što značajno poboljšava zdravlje i kvalitetu života klijenata.

NIDEK LE-800

Izrada visokokvalitetnih i preciznih optičkih leća za naočale

NIDEK LE-800 je automatski brusni stroj za izradu optičkih leća visoke preciznosti. Ovaj stroj koristi tehnologiju koja omogućuje brzo i precizno brušenje leća za naočale. Automatsko brušenje leća ima veliku važnost u proizvodnji naočala jer omogućuje izradu leća koje su vrlo precizne u odnosu na recept koji je propisan od strane oftalmologa.

NIDEK LE-800 je jedini stroj ovakvog tipa u Unsko sanskom kantonu. To znači da klijenti u ovom području imaju jedinstvenu priliku dobiti naočale sa lećama koje su brušene ovim visokokvalitetnim strojem.

Prednosti naočala čije su leće brušene na ovom stroju su brojne. Naime, leće koje su izrađene pomoću ovog stroja su izuzetno precizne i imaju visoku optičku kvalitetu. To znači da će klijenti imati naočale koje će im omogućiti kristalno jasnu viziju, što je posebno važno u svakodnevnom životu, ali i u radnim situacijama koje zahtijevaju dobar vid. Također, leće izrađene na ovom stroju su vrlo udobne za nošenje, što je posebno važno za klijente koji nose naočale cijeli dan.

Uz to, korištenje automatskog brušenja leća omogućuje brže i efikasnije izrađivanje naočala za klijente. To znači da klijenti neće morati dugo čekati na svoje naočale i da će ih dobiti u vrlo kratkom roku.

Ukratko, NIDEK LE-800 je visokokvalitetni automatski brusni stroj koji omogućuje izradu naočala s vrlo preciznim lećama visoke optičke kvalitete. Klijenti koji odaberu naočale s lećama koje su brušene ovim strojem će imati brojne koristi, uključujući kristalno jasnu viziju, udobnost, i brzu izradu naočala.

Zakaži pregled

Zakažite svoj termin danas putem dugmeta u desnoj koloni i osigurajte si najbolju skrb za vaš vid.